для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Це ж якийсь північно-корейський Ци Буль Ко з *опи!????


Це ж якийсь північно-корейський Ци Буль Ко з *опи!????
"Це ж якийсь північно-корейський футбол із Європи!????" - так поет-політолог Володимир Цибулько назвав свій блог на "Українській правді", в якому гнівно таврує ганьбою всіх, хто закликає до бойкоту Євро-2012 в Україні.
 
Як відомо, такі ініціативи почали надходити з Європи через запровадження антиукраїнським режимом проФФесора-рецидивіста політичних репресій, переслідування опозиції, вибіркового правосуддя та у зв'язку з брутальним поводженням тюремників з екс-прем'єркою в Качанівській колонії.
 
Блогер починає зі згадки провального виступу на минулій світовій першості збірної Північної Кореї та співчуває подальшій долі нещасних футболістів, включно з їхнім тренером:
 
"Диктатор вимагав неможливого і неможливе, за законом жанру, так і неуможливилось. За чутками, а офіційної інформаціїї в авторитарних країнах так просто не роздають, тренера, а за іншими чутками і всю збірну, заслали на якісь уранові копальні і чи живий він, чи пак вони, нинька напевне не знає й нововизначений диктатор", - пише Цибулько.
 
Далі він продовжує міркуваннями про неприпустимість будь-якого втручання політики у спорт. Таким чином дописувач асоціює північно-корейські реалії з нинішніми голосами відомих високопосадовців і політиків з Європи, які на знак співчуття до Леді Ю і солідарності з нею та всіма політичними в'язнями, заявляють про бойкотування української частини європершості або ж взагалі пропонують позбавити Україну права на проведення континентального Чемпіонату.
 
"Спорт волає: "О спорт, ти -мир!", а політикум бурчить: "Розділяй і володарюй!". У таких схемах добре вправляються якраз режими із сильною долею фашизації.Особливо колишніх притягують нинішні."
 
Тобто, хто проти «Євра» в Україні, той, за Цибульком... фашист? Так слід його розуміти? Поет-політолог помітив в Північній Кореї та провідних європейських демократіях... спільні риси фашизації? Цікавий сюжетний хід.
 
"Пригадаймо, якої крові олімпійству коштувала Олімпіада-80 в Москві, і скільки потім довелось заліковувати політизацію спорту. З олімпіадою в Пекіні вже експериментів ніхто не проводив".
 
А може якраз даремно не проводили? Можливо якби така практика була продовжена, то, враховуючи сучасні світові реалії, це хоч якось відбилося б на долі китайських дисидентів? А раптом компартійна репресивна машина зменшила б оберти? Когось з в'язнів сумління випустили б, а комусь і  життя врятували б…
 
Цибулько вважає неправильним бойкот московської олімпіади. А як він ставиться до СРСР взагалі? Чи не шкода йому, часом, радянської минувшини? Якщо олімпійські ігри мають символізувати найкращі, найсвітліші риси, прагнення і досягнення людства, якщо змагання повинні являти собою тріумф сили, краси, добра, тобто поєднання як спортивних, так і духовних, морально-етичних, вольових чинників, то чому б не виступити проти насильства і беззаконня в Імперії Зла - радянської «тюрми народів», де люди зазнавали як духовних, так і тілесних страждань? Де потерпали від суцільної несправедливості, і цим тортурам кінця і краю не було видно. Чи було б чесно закрити на все це очі? І, зрештою, чи відповідало б це високим олімпійським принципам та ідеалам?
 
На відміну від Цибулька, я переконаний, що жорстко авторитарні, а тим більше тоталітарні країни, де відсутні свобода й  демократія і грубо порушуються права людини, навіть близько не мають підпускатися до змагань за проведення будь-яких міжнародних спортивних форумів, а надто - найвищого рангу. А якщо ж в країні сталося горе і з демократичної вона перетворилася на тоталітарну після здобуття права на Олімпіаду чи Чемпіонат, то міжнародна громадськість має зробити відповідні висновки, виголосити заяви, а спортивні федерації чи комітети Світу або ж Європи - прийняти на цій основі рішення.
 
"Але сверблячка політизації не зникала і так виглядає, що життя мало чому вчить декого. Адже нинішній вереск щодо бойкоту Євро- 2012 в Україні накладається дивним чином на кінцевий результат – не допустити євроінтеграції України. Пригадується, ще недавно деякі демократичні лідери подавали голосочок, щоб не допустити Чемпіонату світу з гокею у Білорусі, Навіть послів було відкликано. Тепер ось слухняна Білорусь зляглася в священному євразійському союзі і євразошисти вмить переключили вектор ненависті на Україну. Із союзниками по чмирінню України у газенвагенів проблем не буде, і чим сильніша позиція тим більше дітей газенвагенщиків будуть находити спільну мову з дітьми газпромвагенщиків. Німецька вівчарка і московська сторожова розвернули свої сопла щоб подражнити українську вівцю, і доводять світові що це ніяка не вівця, а вовцюга в овечій шкурі".
 
То от як Цибулько називає адресовані українській владі заклики європейських політиків повернутися до демократичних стандартів і відродити правосуддя - не інакше ніж «вереском». А це, до речі, хіба не по-кімченірівськи чи кімірсенівськи, не по-північнокорейськи? Можна лише уявляти, як там про аналогічні звернення цивілізованого світу до них говорять на державному телебаченні. Європа, а разом з нею і Сполучені Штати якраз і звертаються до нинішніх правителів України, непокоячись долею держави та її громадян, аби вона не була  перетворена на таку собі європейську Північну Корею! А Цибулько, не розуміючи чи не бажаючи розуміти цього, як зразково-показовий "мальчіш-кібальчіш" у відповідь на заклики до здорового глузду лише грозить "проклятим буржуїнам" кулаком.
 
А ще виступ Цибулька, який побачив в ініціативах бойкотувати українське «Євро» чиєсь намагання зіштовхнути Україну зі шляху до Європи, дуже дивно перегукуються з останніми заявами вітчизняного МЗС. Там теж все перекладають з хворої голови на здорову. Мовляв, це не ми винні, а вони. Та ніхто так не долучився до згортання євроінтеграційних процесів в Україні, як сама антиукраїнська, промосковська влада напівдебілкуватого урки! Чи Цибулько хоче сказати, що не розуміє цього? А як в нього самого з інтелектуальним потенціалом? Агов, пане Цибулько, чи є у вас хто-небудь вдома? Або на дачі…
 
«А тепер знову до футболу – якими б популярними в своїх країнах не були той чи інший політик, але в українського болільника на будь-кого політика на стадіоні реакція одна – невимовний свист. Така особливість українського болільницького менталітету, то ж тепер після заяв про ігнор Євро-2012 політикам із будь-яких країн не варто показуватись на українських стадіонах, якими б кількісно не були утрамбовані їх болільницькі екіпиЮ але свист українського болільника змусить ще й в гробах перевертатися тих, хто замахнувся на Євро 2012 в Україні.»
 
Ого?! А може відразу персону нон-грата їм? Пожиттєву, аж до гробів. Та й взагалі нікого не впускати до нас, хто хоч слово наважився сказати проти української влади й на захист української опозиції. Як в тій самій Північній Кореї, Китаї чи Білорусі, або будь-якій ще країні з довбанутими правителями.
 
«Бо для багатьох українських болільників вся ця атака на Євро 2012, через претензію за осудження Тимошенко, виллється більше не в ненависть до влади, а в ненависть до самої Тимошенко. А атака на владу, котру український болільник засвистує сам, сприймається як атака на самого болільника, а значить на Україну».
 
Та не гарячкуйте так, «друже»! Звідки у вас таке палке бажання перевести стрілки ненависті українських вболівальників саме на Тимошенко й одночасно – захистити цю ненависну владу? По-перше, не такі вже вони дурні, якими ви їх бачите, все добре розуміють, хто саме і в чому винен.
 
А по-друге, ви хоч самі вірите в цю дурню, що написали? Складається таке враження, що на неї вас хтось чимось простимулював. За просування, так би мовити, «мислєвірусу» в маси, який полягає у перетворенні Леді Ю на найпершого ворога «Євра» в Україні. Від когось ми подібне точно чули – наїзди з цього приводу на опозицію, що це вона у всьому винна, в тому числі у підриві іміджу України на міжнародній арені та спробах зриву «Євра» зокрема. Схоже, настала черга Цибулька.
 
«Саме напередодні перемоги над фашистською Німеччиною, через антиукраїнські заяви Меркель, варто нагадати Німеччині про її вину не перед українською владою, а перед українським народом».
 
Гм… Ще один перл… Це ж треба так загнути… Невже це сам Цибулько написав? І ніхто йому ніякої ані установи, ані сюжетної фабули не задавав? І Ганна Миколаївна перед тим не дзвонила, ні про що таке не просила, як це вже траплялося із листом «вошивої інтелігенції» на підтримку «антикорупційних зусиль» бандюковича? Ти ба… Дивно. Ну тоді це не український  Цибулько, а якийсь північно-корейський Ці Буль Ко…
 
«З Днем Перемоги! І з днем перемоги футболу над політикою також! А він неодмінно настане для України разом із Польщею, як для Європи настало свого часу 8 травня 1945 року».
 
І вас, товарише Ці Бу з перемогою – того горезвісного підараса всередині себе, вбити якого закликав в однойменному вірші ваш колега Юрко Винничук.
 
Читай також:
 
"Українські курви та курваки: ТОП-10!"
 
...4. Поет-політолог Володимир Цибулько – за лист «вшивої інтелігенції» на підтримку «антикорупційних діянь» зека-президента. Колись - спічрайтер Ющенка, потім - вірний тимошенківець, нині - просто "пан Підпишицидульку", який на відміну від вірша-заклика свого колеги по перу Юрка Винничука "Вбий підараса", навпаки - успішно народив його в собі. >>>
 
FootballFootballFootballFootballFootball
Олексій Мазур,
Дніпропетровськ.
© spetskor [06.05.2012] | Переглядів: 3955

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.6/45

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook