для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Політична німфоманія?


Політична німфоманія?
Після свого виключення з Партії регіонів та звільнення з посади заступника голови Дніпропетровської обласної ради депутат В. Шилова поквапилася дистанціюватися від колишніх соратників, розповсюдивши заяву про "принципові розходження з політичним курсом Партії регіонів".
 
"Мої розходження із політичним курсом Партії регіонів та її місцевої команди мають принциповий та ідеологічний характер. На відміну від них, у своїх діях я завжди керувалася і керуватимусь інтересами українського народу та територіальної громади Дніпропетровської області. Для мене Україна понад усе", - пише Шилова. patient 278385
 
Коли про те, що Україна для них понад усе заявляють, припустимо "свободівець" Олег Тягнибок, "батьківщинець" Андрій Шкіль, "заукраїнець" В'ячеслав Кириленко, донедавна "нашоукраїнець" Андрій Парубій чи "братчик" Дмитро Корчинський, як і безліч інших перевірених часом представників право-радикального чи національно-демократичного табору, то це одна справа - їхня щира прихильність патріотичному гаслу не викликає жодних сумнівів і їм легко віриться, попри можливу неоднозначну оцінку їх як політиків чи громадських діячів.
 
І зовсім інша, коли ці слова звучать з вуст Шилової, чий політичний маршрут проліг по "станціях": "Майдан (Ющенко)" - "Блок Лазаренка" - "Мороз, СПУ" - "Партія регіонів". Був ще момент, коли "пасажирка" озвучила своє бажання зіскочити на зупинці "Тигіпко", проте сама ж невдовзі перехотіла.
 
Шилова або навмисно спекулює на цьому гаслі, намагаючись видати себе за патріотку, якою не є насправді, або застосовує його через незнання глибинної суті й змісту проголошуваного. Бо для Шилової не Україна понад усе, а ідея "славянского единства", яка була визнана Конгресом української інтелігенції антидержавною, такою, що загрожує національній безпеці України, і є складовою нав'язуваного Україні Росією "руского міра".
 
Якою ж конкретно Шилова бачить цю ідею для України, свого часу яскраво засвідчив її надзвичайно теплий ефір на Дніпропетровському державному телебаченні з російським імпер-шовіністом Дмітрієм Рогозіним, просякнутий почуттям повного порозуміння й солідарності у висловлюваних поглядах на природу українсько-російських взаємин, в тому числі щодо спільного "славянского" майбутнього країн поза ЄС та НАТО і, звісно ж, на зло Сполученим Штатам.  
 
Не даремно, Шилова ніколи не позиціонувалася українською націоналісткою, натомість відкрито заявляла про те, що вважає себе "СЛАВЯНСКИМ националистом". А це дві великі різниці, як кажуть у багатонаціональній, але все ж таки українській Одесі. Виступати за "славянское единство" й одночасно казати що для тебе "Україна - понад усе!" - це все одно, що сповідувати гуманізм на посаді наглядача концентраційного табору, або поєднувати "человеколюбие" з практикою кілерства.
 
Або те , або се. Якщо це для жінки усвідомити важкувато, то є й іншій приклад. Шилова була двічі вагітною. То чи можна було бути такою наполовину? Або ти при надії, або ні. Все інше - припущення, здогадки чи видавання бажаного за дійсне.
 
Важко уявити собі жінку яка б привселюдно "гралася" у вагітність, але якби це відбувалося, то в очах оточуючих вона б виглядала щонайменше дивакувато, причому однозначно зі знаком "мінус". Неодмінно мова зайшла б про якесь відхилення, патологію, збочення. Теж саме стосується і гри в "Україну понад усе" з одночасним позиціонуванням себе "славянскою националисткою" і палкою прихильницею "славянского единства"  України з Росією разом зі всім, що з цього логічно випливає. tup
 
"Нам об'єднуватися потрібно, а не роз'єднуватися", - таким було і залишається бачення Шиловою міждержавних українсько-російських відносин, на чому вона повсякчас наголошувала у своїх "актуальних інтерв'ю", які давала в статусі депутата від Партії регіонів в ефрі Дніпропетровської обласної державної телерадіокомпанії. То в чому ці "принципові ідеологічні розбіжності з політичним курсом ПР"? pardon
 
"Я публічно протестувала проти обслуговування Партією регіонів олігархічних кланів, які паразитують на мешканцях мого Новомосковського округу, Дніпропетровщини та всієї України /.../ Я відмовилась голосувати у підтримку українофоба-Табачника, який послідовно здійснює духовний геноцид нашого народу і нівечить нашу історичну пам'ять. Вважаю заяву Дніпропетровської облради на його підтримку найганебнішою подією в усій її історії. І це було останньою крапкою.". beee
 
Цікаво, а що, до того як Шилова вступала в Партію регіонів, вона не знала, куди йде, в чиї лави вливається? Не чула про "регіональних" олігархів та затятих українофобів, якими партія кишить як клопами?
 
Не була в курсі про ахметових, фірташів, клюєвих, колесникових, табачників, болдирєвих, колесніченків і т.д. і т.п.? На яких лохів розрахована ці рядочки її заяви?
 
"Давно почувалася внутрішньою опозицією у цій партії rofl і давно зрозуміла, що боротися із системою несправедливості, брехні і беззаконня, яку вибудовують сьогодні в країні регіонали, неможливо, знаходячись усередині цієї системи". laie_48
 
Черговий перл. Це саме тому Шилова донедавно регулярно розповідала в ефірі "Дніпропетровського державного", які хороші Віктор Федорович Янукович і його "регіони"? Включно зі всіма молодими й енергійними вілкулами та іншими удодами (названі прізвища голів ОДА та облради відповідно). Як вони з кожним днем покращують життя в країні і на Дніпропетровщині, звісно ж, для людей, а не для себе. Виходить, вона займалася цим через свою "внутрішньопартійну опозиційність"? Що за нісенітниця? Це, вочевидь, з історії про те, як одна дурна всіх інших ще дурнішими зробити хотіла.
 
І що значить "давно"? Це як? А чому ж чекала "всередені системи" поки з неї не витрухнули? Самій потрібно було виходити, якщо вже вступила...
 
"Я шкодую, що свого часу піддалася на умовляння Sex  і прийняла синьо-білий партійний квиток, і приношу за це вибачення перед усіма українцями. worthy  Разом із тим, мені не соромно дивитись у вічі людям за те, що я роблю як обраний на окрузі депутат обласної ради". pion
 
Піддалася на вмовляння? А що, довго вмовляли? Хоче сказати, що вона з останніх віднікувалася і відпиралася як могла та не витримала наполегливих "залицянь"? Цікаво було б подивитися як це виглядало в натурі. Скільки було "залицяльників" і хто вони такі. Може самі вілкули на пару з удодами, ні?
 
Невже це саме вони вмовили Вікторію Віталіївну зробити зачіску "а-ля" Тимошенко і вийти в такому прикиді на екрани з викривальними сеансами бізнесової й політичної кар'єри прем'єрки - основної конкурентки "проФФесора-рецидивіста" на президентських виборах.
 
У своїх виступах Шилова також наголошувала на неукраїнському корінні Юлії Володимирівни, називаючи її "вірменською дівчинкою" за прізвищем Грігян. Дісталося і місцевому осередку БЮТ: викривальниця виявила спроби підкупу виборців продуктовими наборами та  ще й, як вона зазначила, з простроченим терміном придатності.  
 
До речі, чим все-таки вони вмовили? Чи не обіцяною посадою заступника голови облради? То це вони її так заманювали, а не нагороджували за "бойові заслуги" перед партією? Це ж треба... Ну не Шилова, а цяця.
 
"Я завжди готова звітувати перед виборцями і пройти будь-яку люстраційну комісію". siski
 
Та хто б сумнівався… Незалежно від кількості членів (комісії). Що, в принципі, і не дивно після цілої обласної організації Партії регіонів на чолі з самим головою облдержадміністрації.
 
"Поборюючи корупціонерів з місцевої влади, захищаючи від закриття дитячі інтернати та лікарні, я скрізь натикалася на протидію своїх однопартійців-регіоналів. fight  Як виявилося, вони ніколи не були моїми однодумцями, бо дбали не за покращення життя людей, а лиш за власну кишеню і теплі місця у владі." shok
 
"Як виявилося". Чи не запізно? Цілих два роки в самому кублі (та ще й на посаді заступника голови облради), а "сенсаційне" викриття - лише після виключення з нього. А якби не викинули, то так все і залишалося б?  
 
"Я розумію, що політика - це командна гра і готова до співпраці з тими політичними силами та громадськими організаціями, які прагнуть зупинити вакханалію беззаконня і геноцид українців". Beautiful girl
 
Тобто, маршрут "Майдан" - "Лазаренко" - "Мороз" - "Янукович" буде продовжено? Ще не досить? Ну, знаєте… Та скільки ж можна по "руках ходити"? Від одного хазяїна до іншого, від дніпропетровського зека - до донецького. Що за тяга така? Якась "політична німфоманія" вимальовується. З явно кримінальним ухилом. В народі таке явище називають куди простіше - "бл*дство", в даному випадку теж йдеться про його політичний контекст.
 
І хто ж буде наступним "щасливцем"? Невже Яценюк? Навряд чи. Знову це "єврейське питання", яке для Шилової є надто чутливим. З "Батьківщиною", враховуючи передісторію взаїмовідносин, теж нібито не вигарає. Хоча, Волкова ж там прийняли. Навіть куратором сумської парторганізації призначили.
 
Може... Тягнибок? Не виключено. Як, власне, і Симоненко. Найсмішніше, що у випадку з Шиловою однаково вірогідними є обидва варіанти. Бо маємо справу з такою супер-професіоналкою, котра спроможна задовольнити КПУ і "Свободу" як по одинці, так і одночасно, разом взятими.
 
Або ж зробити "камбек" до СПУ. Сан Санич, на відміну від місцевих соціалістів, дуже тепло відгукується про Вікторію Віталіївну, отже лідер пам'ятає, цінує. Чи "УДАР" захомутати. Тим більше, Шилова завжди в "ударі". Щоправда, в такому випадку Віталій Кличко з часом сам ризикуватиме опинитися в глибокому нокдауні, якщо не в повному ауті.
 
А ще цікаво було б дізнатися, на якому боці бачить себе вже виключена з ПР Шилова в злободенній поезії Юрка Винничука - "Вбий підараса", яка спричинила всеукраїнський резонанс через подання на автора за вірш до прокуратури. Як ставиться не стільки до заклику, скільки до його мотиваційної частини? Чи той, про якого йде мова, на її думку, не є "підарасом" і ніколи їм не був, а тому не заслуговує на запропоновані радикальні засоби протидії?
 
А як щодо "почесного" титулу "підараски" для себе коханої за добровільне і свідоме входження до місцевої команди головного "підараса" країни? Хіба не заслужила? Ну нехай вже екс-"підараски"...
 
У своїй заяві Шилова вибачається перед всіма українцями. Пусте. Щось не віриться. Бо за "підараса" так не вибачаються. На трибуну облради, будь ласка! Ось текст вибачення, краще не скажеш:
 
Убий підараса
 
Настала пора, коли кожен із нас
Постав перед вибором часу:
До влади прийшли бандюки й брехуни,
Наперсточники й свинопаси.
Здолали державу і склали до ніг,
П'ючи нашу кров як вампіри,
А їхній пахан, ледь прибитий яйцем,
Веде нас до прірви.
Бандитом він був і бандитом зоставсь
Тепер уже вищого класу.
Бо вже не шапки, а мільйони краде -
Убий підараса.
За те що Вкраїну продав ворогам
І заповіти Тараса,
Привів табачню і московських попів -
Убий підараса.
Табачніки правлять свій відьомський бал,
Зійшла, мов зоря, їхня раса.
Ми знову раби й малороси-хохли -
Убий підараса.
Тебе не забуде Вкраїна коли,
Шахтарю з Донбасу,
Ти візьмеш у руки сталеве кайло
І вб'єш підараса.
Нема в нас святішої більше мети
Чи іншого спасу!
У бога прощення піди попроси
І вбий підараса.
Коли на тарілочці нас подадуть
Кремлю, що вже плямкає ласо,
То буде запізно, повстань і убий!
Убий підараса!
 
Довідково:
Німфоманія (від грец. «наречена» та «пристрасть», «божевілля»; лат. nymphomania) або андроманія — надмірний статевий потяг у жінок, вид гіперсексуальності. Іноді термін вживається в переносному значенні для позначення несхвалюваних суспільством форм сексуальної поведінки у жінок, або висловлює негативне ставлення пуританської моралі до сексуальної активності жінок.
Здатність контролювати свою поведінку у відборі статевого партнера відрізняє інших людей від людей, які страждають на німфоманію. Німфоманія (у просторіччі — «сказ матки») проявляється вираженими імпульсивними, часто неконтрольованими, нав'язливими прагненнями до різноманітних статевих контактів з різними партнерами. При цьому спостерігається висока ступінь нерозбірливості сексуального об'єкта: часто стать, вік і зовнішність будь-якого партнера не мають значення. Німфоманія, як правило, пов'язана з не досягненням оргазму (німфоманічна фригідність), тому статеві контакти повного задоволення не приносять/.../
Характерна постійна сексуальна незадоволеність і еротичне фантазування, невпинні пошуки нових партнерів і, внаслідок розгальмування сексуальної поведінки, випадкові статеві зв'язки. Жінка, хвора даним захворюванням, допускає можливість статевих зносин практично з будь-якою зовсім незнайомою людиною.
Німфоманія зв'язується з ендокринною дисфункцією, явищами місцевої гіперестезії, нервовими або психічними розладами. Особливо часто спостерігається у психопатичних особистостей, особливо істероїдного кола, а також при олігофренії.
/Вікіпедія/
 
З інших джерел:
 
Німфоманія – патологічна гіперсексуальність, важка хвороба, що супроводжується нав'язливими станами і тенденціями до агресивної поведінки, при якій жінку долає постійне сильне болісне сексуальне бажання. Воно може розвиватися по двох напрямах – бажання отримувати якомога більше оргазмів або бажання мати якомога більше партнерів.
Якщо предметом патологічного бажання є оргазм, німфоманка доводить свого партнера до фізичного виснаження. Крім того, чоловік вимотується і психологічно, тому що відчуває себе безсилим, нездатним задовольнити свою жінку. Нерідко справа закінчується розлученням. Залишившись одна, німфоманка або впадає у важку депресію, або перемикається на другу патологічну стратегію – пошук як можна більшої кількості партнерів.
Багато чоловіків мріють зустріти німфоманку, проте в реальному житті такий зв'язок приносить більше проблем, ніж радощів.
Існує міф про те, що німфоманки всі як одна – розпусні красуні-блондинки з бюстом п'ятого розміру і плотськими губами. Зрозуміло, що цей міф узявся з порнофільмів, але далекий він від правди нескінченно – німфоманки бувають такої ж різної зовнішності, що і здорові жінки, а втрата контролю над сексуальною поведінкою виглядає не дуже апетитно.
Також неправда, що з німфоманкою можна задовольнити всі свої потаємні еротичні мрії – партнер і його задоволення німфоманок не цікавлять взагалі
.
 
Олексій Мазур,
Дніпропетровськ.
© spetskor [09.04.2012] | Переглядів: 4493

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.0/32

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook