для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Партія Руйнівників України: згвалтувати, придушити, спалити


Партія Руйнівників України: згвалтувати, придушити, спалити
З досліджень вчених знаємо про існування в людини аури, такої собі індивідуальної біоенергетичної оболонки. Вона повністю відображає стан організму. Аури здорових і хворих людей вирізняються за кольором та інтенсивністю випромінювання. Дослідники також кажуть про наявність біоенергетичних оболонок у цілих спільнот, територій, країн.
 
Припускаю, що якби зараз можна було зафіксувати ауру України, то вона була б суцільно чорною. Змінювати свій колір з позитивно-яскравого і лагідно-теплого на похмуро-холодний біоенергетична оболонка країни почала зо два роки тому. Може трохи більше. І чим ближче до сьогодні, тим гіршою, темнішою вона ставала. І от зараз перетворилася на суцільний морок.
 
Вона засвідчує відсутність життєдайної енергії, слабкість, безнадію і відчай національного організму. Це результат руйнівних впливів жахливої, сатанінської, українофобської сили, що ось вже понад два роки вигризає Україну зсередини. І чим далі - тим більше.
 
З перших днів свого існування антиукраїнський режим президента-рецидивіста пішов війною на все українське: мову, церкву, освіту, культуру, історію. Підім'явши під себе правусуддя, хунта бузувірів-україноненависників продовжила осяювати свої брутальні безчинства рішеннями та ухвалами маріонеткових судів усіх рівнів, легітимізуючи у такий спосіб підступні задуми й наскрізь бандитські вчинки.
 
Укріпившись у владі, бандюковичі розпочали репресії проти опозиції, вдалися до утисків свободи слова і зібрань, заповзято заходилися нівелювати усі демократичні здобутки останніх років, чим фактично поставили хрест на європейських устремліннях України. Натомість, повернули країну до російського ярма.
 
Національний гніт був продовжений соціальним. Під каток пекльних реформ потрапили малий та середній бізнес, афганці, чорнобильці, пенсіонери, самотні матері тощо. У вбивчому для населення характері медичної реформи на власній шкурі змогли переконатися жителі областей, яким судилося нещастя стати пілотними для реалізації намічених життєво-небезпечних експериментів. На практиці пропонована "оптимізація" системи медзакладів обертається оптимізацією населення. Воно вмирає через закриття лікарень та неможливість отримати від ескулапів допомогу.
 
При цьому протестні виступи владою не лише ігноруються, але й жорстоко придушуються, а громадські активісти піддаються адміністративним санкціям та кримінальним переслідуванням. Ба навіть більше. Деяким з протестувальників висловлення власної громадянської позиці коштував життя. Режим єнакієвського самодержця у прямому смислі слово затоптує людей до смерті. На справжні "ескадрони смерті" перетворилися загони правоохоронців як у формі, так і в цивільному. Спецпідрозділи з нутром опричників прагнуть крові і охоче втамовують непереборну спрагу за нею.
 
Країну накрила імла соціальної та національної несправедливості, правового безладу і насильства. В управлінні державою та бізнесі українці залишаються упослідженими, їх дедалі відсувають на задній план. Лояльні до влади багатії множать свої статки за рахунок подальшого зубожіння народу. Сильніший б'є слабшого, сприймаючи це одночасно і розвагою, і "святим" обов'язком.
 
Суспільство на рівні підсвідомості уловлює і фіксує основні меседжі та модель поведінки влади, для якої немає жодного морального табу, не кажучи про стримуючі фактори у вигляді закону, який при потребі лекго і невимушено ламається нею через коліно. "Я - все! Все інше - ніщо!", - гучно й демонстративно заявляє вона на всю країну. Більшовицкі гасла "хто не з нами - той проти нас!" і "якщо ворог не здається, його знищують" - теж запросто вписуються у правила ведення політичної боротьби правлячої хунти, яка успішно застосовує їх проти опозиції і всього, що може їй загрожувати, навіть потенціально.
 
При цьому люди бачать, як злочинці уникають правосуддя, якщо вони належать до провладної команди чи знаходять там заступництво. Немає такого злочину, від якого не можна було б відмазатися чи отримати формального, умовного покарання, якщо мати від сильних світу цього "охоронну грамоту", яка перетворюється на таку собі індульгенцію за злочини. Причому незалежно від їхньої тяжкості.
 
Все, що не вдалося викорінити за своє правління попередній помаранчевій владі, нині, за біло-блакитної, тільки зміцнюється і розростається. Звідси ж і незнаний досі розквіт в Україні мажорства. Правова вакханалія, що царює в країні, пробуджує в окремих відморозків суспільства воістину звірині інстинкти, нелюдські прояви яких ми бачмо і на прикладі в Миколаївській трагедії. Вже котрий день поспіль Україна не може відійти від шоку. А я, як певен, і багато українців, вмикаю новини і відкриваю Інтернет перед усе для того, аби дізнатися, що там з Оксаною, як ця нещасна дівчинка у невимовних муках відчайдушно бореться за своє скалічене трьома нелюдами життя.
 
І кожного разу, коли чую про неї по телевізору чи читаю заголовки повідомлень на сайтах, внутрішньо напружуюсь в очікуванні найжахливішої звістки... Та радію, як дізнаюсь, що боротьба триває, значить надія є...
 
Та й навіть тут не обійшлося без цієї триклятої Партії регіонів. У ЗМІ з'явилися  дані про те, що один з катів належить до спілки молодих регіоналів і не так давно був делегатом від миколаївської організації на всеукраїнському форумі й виступав там. Мабуть теж думав, що раз він такий, то йому закон не писаний, що йому все можна. І проведенню спонтанного мітингу миколаївців у підтримку Оксани Макар та проти бездіяльності правоохоронних органів заважали ніхто інші, як молоді регіонали. Вчасно опинилися на потрібному місці. Чи не спеціально для того, аби підтримати свого колегу-бузувіра вони прийшли?
 
На вчорашньому ток-шоу у Шустера лідер КПУ Петро Симоненко заради партійного рейтингу здійснив безуспішну спробу спекульнути на людській трагедії, розрекламувавши під час відеомосту з Миколаєвом законодавчу ініціативу комуністів щодо відновлення в країні смертної кари. Йому відповіли самі миколаївці, сказавши, що це протирічить ухваленим Україною міжнародним угодам з ЄС та й справи не виправить.
 
Не смертну кару потрібно повертати, а тебе, комуняку падлючу, на смітник історії викдати разом зі всією біло-блакитною наволоччю, що, по суті, теж саме і одне ціле! Адже це саме за її (ПР) правління в Запоріжжі з'явилося погруддя Сталіна. І ніхто з Регіонів нічого проти не сказав (а як щось і було, то лише для проформи) і тим більше - не зробив. Тому неосталінізм цілковито їх влаштовує, це їхня стихія і вони є плоть від плоті її. Тільки в цих більшовичків не серп і молот на мандатах, а інша хрєнь. І діють януковичі по відношенню до України так само по-енкаведистськи, адже ціль в катів єдина: згвалтувати, придушити, спалити за живо.        
        
ОБЕРЕЖНО: РЕГІОНИ! ВОНИ ГВАЛТУЮТЬ, ДУШАТЬ, ВБИВАЮТЬ. ЇХНЯ МЕТА - ЗНИЩИТИ УКРАЇНУ!  
 
Олексій Мазур,
Дніпропетровськ.
© spetskor [17.03.2012] | Переглядів: 3371

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.6/53

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook