для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Чи має бути "волкам позорным" місце в "Батьківщині"?


Чи має бути
Віце-спікер Верховної Ради, "батьківщинець" Микола Томенко в ефірі ТВі підтвердив інформацію про те, що одіозний політик і бізнесмен, депутат кількох скликань, очільник "Блоку КУЧМА" на минулих парламентських виборах Олександр Волков останнім часом тісно співпрацює з "Батьківщиною" і навіть претендує на те, аби на майбутніх виборах балотуватися від партії по мажоритарному округу на Сумщині. Зі слів Томенка випливає, що рішення про це визріває, щоправда ще не затверджено остаточно.
 
"Наш принцип тут такий, що ми мусимо погоджувати. І ми домовилися з партнерами, що кожна кандидатура повинна бути обговорена і право на те, щоб вислухати всіх своїх партнерів, і право на те, що вони не сприймають якусь кандидатуру, або ми не сприймаємо", - цитує політика "Українська правда".
 
Відповідаючи на питання, чи дійсно Волков буде балотуватися від БЮТ, Томенко уточнив: "Ще рішення таке не прийняте. Таке питання обговорюється, оскільки він останній час, як я розумію, працював на Сумщині".
 
"Я ніколи не був прихильником цієї кандидатури. Подивимося, як ця дискусія відбудеться між БЮТом, "Фронтом змін" і іншими політичними силами", - сказав віце-спікер.
 
В повідомленні УП також йдеться як про доконаний факт, що Волков є куратором Сумської обласної партійної організації "ВО "Батьківщина" і на початку березня в Сумах намети із символікою БЮТ розповсюджували листівки від Волкова, як кандидата в депутати по Білопольському округу Сумської області. Підтвердженням тому служить інформація, розміщена на офіціному партійному сайті "Батьківщини".
 
Отже, як бачимо, безсумнівним є те, що палкий прихильник Кучми і всього, що символізує в українській політиці прізвище другого президента, тепер став "батьківщинцем" і має серйозні наміри пройти під брендом партії Юлії Тимошенко до Верховної Ради на виборах у жовтні поточного року. Він вже визначився з округом і веде підготовчу роботу в якості куратора Сумського обласного партосередку.
 
Якщо кандидатура Волкова буде затверджена і узгоджена соратниками "Батьківщини" по опозиції, це означатиме, що буде проігноровано позицію тих, в тому числі і в самій парітії, хто вважає таке рішення категорично неприйнятним і шкідливим для авторитету й іміджу біло-сердешних. В числі таких - Микола Томенко і він, судячи зі всього, ніяк не може бути в цьому питанні одинаком.
 
У випадку ж табуювання Волкова в якості кандидата-"батьківщинця", будуть осоромлені ті, які взялися всіляко захищати і відбілювати кучміста. Таких, принаймні серед прихильників партії з числа активних  користувачів сайту "Дурдом" теж вистачає, про що свідчать коментарі під останнім дописом автора на цю тему.
 
Та як би там не було, а сам факт приходу Волкова до "Батьківщини" вже виступив неабияким подразчиком суспільної думки і причиною для суперечок, що ніяк не сприятиме єдності опозиційних рядів, а відтак спільному успіху на майбутніх виборах. Вся відповідальність за це повністю лежить на партійному керівництві, яке наважилося на співпрацю з одіозним політиком-бізнесменом.
 
Олексій Мазур,
Дніпропетровськ.      
 

 
© spetskor [16.03.2012] | Переглядів: 1450

2 3 4 5
 Рейтинг: 32.6/18

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook