для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Кучміст Волков балотуватиметься до ВР... від "Батьківщини"


Кучміст Волков балотуватиметься до ВР... від
Нещодавно був неприємно ошелешений і навіть шокований новиною про те, що на майбутніх виборах до Верховної Ради по мажоритарному округу на Сумщині від "Батьківщини" балотуватиметься народний депутат кількох скликань, затятий кучміст, бізнесмен, колишній, за президентства Леоніда Данилича,  "директор ВР" Олександр Волков.
 
У минулу парламентську кампанію він створив і очолив "Блок КУЧМА", ставши першим номером списку. Тоді по телевізору ще йшла реклама, де Волков втихомірює не на жарт розігравшихся хлопчика та дівчинку з символічними іменами Вітя і Юля. Підходячи до них, пузатий дядько казав, що досить вже, награлися. А ще виборча агітація блоку стала примітна написами на міських парканах та будівлях, виконана невідомими графіті: "Данілич, повертайся!".  
 
Повідомляють також, що "добродій" Волков призначений куратором Сумщини від "Батьківщини". Це підтверджує інформація на офіційному партійному сайті:
 
"Члени Сумського обласного відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів сьогодні на ІІ-му етапі конференції одноголосно прийняли рішення про обрання  куратора Сумської обласної партійної організації «ВО «Батьківщина» Олександра Волкова почесним головою цієї організації і вповноважили його, на основі української ідеї, захищати соціальні, правові та духовні інтереси ветеранів Сумської області".
 
Так от хотів би спитати прихильників БЮТу і особисто Юлії Володимиріни, яких тут на сайті хоч греблю гати, як вони ставляться до новоспеченого "батьківщинця". Чи вважають, що кандидування такої людини під брендом "Батьківщини" прикрашатиме партію та Леді Ю, додаватиме їм рейтингу й авторитету?
 
Чи схвалюють вони такий оригінальний і дуже несподіваний кульбіт і чи не спричиняє він їм якого-небудь дискомфорту? Чи не бояться, що Волков є потенційною тушкою, а тому його балотування від "Батьківщини" створюватиме для партії додаткові ризики?
 
Чи може Олександр Волков вже "перевихований" і надійнішого "батьківщинця", ніж він важко знайти? Поділіться, будь ласка, даними про це.
 
І ще хотілося б дізнатися, а якби Волков висувався не від "Батьківщини", а, скажімо, від "Нашої України" Віктора Ющенка, чи не став би останній для них ще більшою скотопадлюкою та миздобулом, як вони його тут називають?
 
Сподіваюся отримати відповіді у коментарях. Чи автору взагалі не слід було підіймати цю тему? Цікаво, як хто думає - мав він на це право чи ні? Може дописувач щось не так зрозумів, перекрутив, витлумачив по-своєму, аби зайвого разу безпідставно очорнити БЮТ і Юлію Володимирівну, і все, що робить "Батьківщина" є апріорі правильним, а тому не потребує ані обговорення, ані заперечення, ані будь-яких коментарів?
 
Олексій Мазур,
Дніпропетровськ.        
© spetskor [13.03.2012] | Переглядів: 4170

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.1/61

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook