для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Вінегрет в компоті та небезпека нашого життя.


Вінегрет в компоті та небезпека нашого  життя.
«На виконання Ухвали Деснянського районного суду м. Києва від 10.02.2012 р. у цивільній справі №2-1346/12 надання послуг хостингу для веб-сайта http://roadcontrol.org.ua тимчасово зупинено до моменту винесення судового рішення у цивільній справі».
 
Все. Шановні мої, ми вже "приїхали" !
І хоч це тільки перший прецедент закриття сайту в нашій новітній історії. Та скоріш за все, шо "влада" трошки "відіграє" своє рішення про закриття назад, мягко пожуривши ще зовсім недосвічену у таких ВАЖЛИВИХ питаннях  суддю. А може одразу переведуть її у інший суд...підвищивши в посаді. Такі судді владі скоро будуть конче потрібні. Вибори вже не за горами.
 
Так от.
Перший досвід по обмеженню доступу наших людей до інформації влада отримала. І хоч на перший погляд може здатись, що влада "програла", тому що 16.02 вже скасували рішення про закриття сайту, але це скоріш за все буде помилкове враження.
 
"Спроби поставити під контроль інтернет-простір в останні кілька місяців набирають обертів в  Україні.  Нещодавно жертвою судового рішення впав сервіс, який забезпечує координацію автомобілістів у боротьбі з хабарами й хамством у ДАІ. За всього співчуття до співробітників цього сайта, особливі побоювання викликала не стільки його доля, скільки феноменальне формулювання судового рішення. Досі в Україні не було прецеденту закриття сайта за образи в коментарях. "
 
Так, рішення "недосвіченної" судді про закриття вже скасовано, відвідувачі  сайту можуть вже вільно ( сподіваюсь ) відвідувати сторінки ...
 
АЛЕ !  ( основна ідея імхи )
 
Сайт закрили : -   за образи в коментарях. !
 
Я бачу в цьому нову технологію по обмеженню нас в доступі до інформації.
І те, що зараз відбулось, це  перевірка дії технології закриття сайтів перед виборами, щоб обмежити доступ людей до інформації.
Коротко суть тої технології така.
Хтось заходить на любий "небажаний " сайт, реєструється, пише спочатку такі собі "тра-ля-ля і бла-бла-бла " коментарі,... а в день Д і час Ч вивалює пару-трійку "неформату", а блюстітєлі моральної чистоти тирнету вже за дверима стоють, та своїми гумавими палицями так ніжно постукують.
 
То вже потім, за тиждень - два, а то і  за місяці суддя " вияснить", що всеж це  помилково закрили сайт ( сайти , домени, хостінги...)
Але за цей час вже і вибори відбудуться, та і результати тих виборів вже  ПІДРАХУЮТЬ,  а  у вр вже буде нова конституційна більшість від "чесної" влади бандюковичів.
 
Все ! Далі вже думайте самі, не маленкі  діточки вже.
 
                                                                                                                                        З повагою.С. Г.
© Захар Беркут. [18.02.2012] | Переглядів: 2790

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.1/26

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook