для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

"От сосны" Януковичу



 
На фото: Віктор Янукович і радниця президента Ганна Герман. Підказка щодо місця перебування останньої та вправності виконання нею "службових обов'язків" - на обличчі глави держави, який аж мліє від задоволення. "Остальное додумайте сами".
 
Ще одна підказочка щодо місії Ганни Гебельсівни на віздзнятій світлині з останньої в 2011 р прес-конференції дебілкуватого урки - в наступних рядочках кумедної пісеньки "Новый год"  у виконанні "Потапа і Насті"
 
"А ты мне в Новый год от сосны, от сосны, от сосны мне от сосны,
от сосны мне.... оторови иголочку! Гуляют в Новый год
пацаны всей страны и поют девчоночки
!"
 

 
Борис Колесников ділиться позитивними враженнями Януковича від наданих йому Ганною Миколаївною послуг. Германші теж приємно чути схвальні відгуки про себе.
 

 
Наступний кадр: щойно винахідник машини часу Еммет Браун та його молодий друг і соратник Марті МакФлай з кінотрилогії Стівена Спілберга та Роберата Земекіса "Назад, у майбутнє!" здійснили вдалий експеримент з телепортації Януковича у далеке минуле, відрядивши піддослідного до неандертальців.
 
Останні сприйняли Віктора Федоровича - через зріст і вагу -  за свого, зробивши вождем одного з племен. Але потім змінили своє рішення, відмовившись від керівної ролі новоприбульця, бо не підійшов інтелектом. Він виявився надто примітивним навіть для печерних людей.
 
Єнакіївський "межигорець" під час свого короткочасного  правління повністю зіпсував дружні відносини з сусідніми племенами, довів власне до злиднів, а також змусив поклонятися своїм наскельним зображенням, переслідуючи й заарештовуючи тих, хто наважувався псувати картинки чи додавати до них якісь нові штрихи.
 
А ще донецький засланець у часі запам'ятався тубільцям тим, що не сіло не впало заборонив їм збиратися разом понад трьом особам одночасно та й взагалі забагато люду позакривав у загратовані печери чи у спеціальні клітки. І не лише тих, хто був проти нового вождя, а й, що називається, просто, так би мовити, за кампанію.
 
В той час як прості члени поселення зубожіли, великі шмати м'яса почали отримувати наближені Бандюковича та його охорона. Відтак, одні жирували, а інші - переважна більшість - з голоду пухли. До того ж, сурові табу були накладені на чимало традиційних промсислів. Без принесення непідйомної данини (тобто сплати податків) правлячій верстві, неможливо було займатися взагалі будь-чим, окрім поклоніння вождю.
 
Тому у племені подумали-подумали і вирішили: та ну його,такого вождя, до дупи.... Що згодом і зроблено. Спочатку жбурнули в нього яйцем. Влучили. Той впав. Потім взяли пов'язали та й скинули з гори. Як загуло, то й розійшлися. І ніхто більше його не згадував.
 
Лише за багато років по тому хтось запитав в одного зі старійшин, що то за дилда така дурна була, яка невідомо звідки з'явилася і всілякої чортівні понаробила, поки її зі скелі не скинули. "А дідько його зна..." - відповів, замислившись на хвильку-другу, старий, пославши того, хто прийшов з таким питанням, до біса ...
 
Олексій Мазур,
Дніпропетровськ.
© spetskor [14.01.2012] | Переглядів: 2263

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.7/28

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook