для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Зпаплюжена бігморда.


Зпаплюжена бігморда.
     …Щось до болю рідне і знане з дитинства навіювало мені перегляд новин, інтернету (зокрема фото жаб на ДД) в яких жваво висвітлювались і коментувались паплюження «бігморд» Хєранта по всій країні пересічними українцями…
 
      Однієї п’ятниці, посеред робочого дня, морально готуючись до виїзду до сім"ї, я отримав від дружини неочікуваний дзвінок.
«Котюсю, ти тільки не хвилюйся, але можеш сьогодні не приїжджати. Раптово прихворіла мама і ми з сином вирішили провідати її. Квитки на потяг додому та назад ми вже придбали.»
 
     Повна дурня… shokА чому не попередити мене завчасно?I do not know (Хоча це я погарячкував…  Погіршення здоров’я, тим більш у «коханої» тещі, річ абсолютно не передбачувана завчасно ) Що я маю тепер робити з колегами, які розраховували, що я підкину їх до Житомира, Бердичева та власне Вінниці?I think Вони ж квитків не придбають вже… сьогодні ж День визволення Києва! Чи варто залишатись і сидіти на шиї у батьків на вихідні, якщо весь тиждень і так був проведений разом. Тим більш, що у них обов’язково виникне бажання закабалити мене на нагально необхідну справу на дачі (хоч і не сезон) і відпочинок «піде псу попід хвіст».
 
      «Добре, кицюню, але я все ж приїду. Поохороняю  за вашої відсутності квартиру. Відпочину наодинці, та посиджу спокійно за ПК. Передавай «тьощєньці» мої найщиріші вітання і побажання якнайскорішого одужання!»smile3
 
      Ур-р-А-а-а!!!yahoo Один, зовсім один! Без нагляду! От буде нагода відтягнутись з друзями і врешті-решт без бурчання збоку перехилити чарчину-другу!...Alcohol
 
     Дорога виявилась рідкісно мерзотною… Ожеледиця викликана мрякою з туманом, купа бруду на лобовому склі від далекобійників,  які повільно тягнуться до Житомира, інтенсивний зустрічний рух і славетний ремонт до Євро 2012 зробили мій переїзд страшною мукою. Майже через чотири години я виснажений завалив до свого «барлогу». Слава Богу, хоч без істотних неприємностей.
 
     Так, терміново повечеряти і зняти стрес, а потім спати, спати, спати… Рух до бару. Що там у нас в недоторканих запасах? Матір божа!!! Всі пляшки закриває світлина «моєї совісті». Відсунув убік… все одно підглядає… Може виколоти у фото очі? (Знову виникла якась асоціація…) Та ні, все простіше. Кладемо відображення дружини фотомармизою долі і… все гаразд. Тільки б не забути перед від’їздом поставити фото у висхідне положення…
 
      Асоціації, асоціації, асоціації… цілу ніч снились якісь жахи. Ножиці, понівечена  безока ікона на божниці…
 
      Але я згадав! yahooОсь у чому справа!Attention Терміново за комп і писати маляву Гаранту!
 
     Пёдорыч! Здеся у нас народец, как и в тваей Администрацыи, азабочен бесприделом, шо сотворяют лохи над твоими бигмордами. Причина найдена и вопрос могёт быть ришоным, правда не сразу, но навсигда, точнее навечно. Дело пльовое. Вставь по самыя нибалуйся Табачнику, а особенна энтай старай падстилке Ганьке Хервам. Пущай они не балабонют попусту и не тратют время на штудирование всяких там паэтов Чехова, Анны Ахметовой и Гулака-Артёмовскага, а срочняком лепят ачиридную рихформу абразавания.
 
      Об чём базар. Энти падлючие и злавредные лохи все пагаловна в школе изучали книжонку деда Панаса, мирнага вопчим чела. Книжонка пра быков, называется «Хиба рэвуть волы, йак йасла повни». Суть такова, шо они знають, шо если чё-нить хочется, ну например хлебушка захавать, то можна нивзирая даже на наблюдение со стараны хоть самого Господа-Бога, ваплащённага в иконе, свой злой умысел савешить. Достаточно тока, как герой сей книжонки пацанчегг Чипка, гляделки Богу выковырять.
Вопчим, нужно эту падрывающую устои нашего правления книжонку запретить. Ну там исключить из изучения в школе, изъять из библиатек и любых книжных хранилищ.
 
     Глядишь, и годков чериз двадцать молодняк о возможности избавления от твоего смотрящего ока и знать не будет, паскоку им в школах эту зловредную мысль не будут подсказывать. И будут стоять вдоль шляхов тваи бигморды целинькие и невредимые. А главно-дело благодаря твоему неусыпному присмотру, быдломасса будет постоянно осчусчать страх божий и даже рыпаться не посмеет супротив тваего наичутчайшего руководства. В ОБЧИМ УСЬО БУДЕТ НИСЧЯК!!!

 

P.S. Особлива подяка колезі Chief за ілюстрацію.
 
© инженегр [13.01.2012] | Переглядів: 4609

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.9/44

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook