для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Всі розумні, всі ледачі, чи всім по барабану?


Всі розумні, всі ледачі, чи всім по барабану?
Хотів анімашку поставити в "Фото", а вона туди не тулиться, дуже важка, 8Мб. Так я її сюди запхнув. А щоб ІМХО не загуркотіло, потрібно щось надряпати. З думок. Власних. А вони всі хренові. Трам-тара-рам(це матюк тут)
 
Телік не можна увімкнути, щоб не потрапити, як не на  дебільний москальскій серіал, так на якійсь конкурс танців мудозвонів з метелками. Або ще гірше, на козла Кровосісю, який щось відкриває, та по ходу справи обов'язково Тимошенко прокляне на чому світ стоїть. Вона вже в буцигарні, а цей старий пердун ніяк не заспокоїться. Коли вже ця тварюка здохне?
 
Акції протеста якісь буфонадні. У тих чорнобильців та афганців, вже мабуть дах їде. Мало того, що вони якісь оскаженилі, то раптом паркани валяють,  а підійшовши до дверей Зради, чомусь тихо стоять. Вони ж круті начебто. Кричать, що в Афгані розкидували душманів наліво та направо, а тут стали тихенько, постояли, та розбіглися по хатах.Ну кулачками потрусили, та матюків погнули. Сильно налякали ПРдунів. І взагалі, чого вони вередують? Все їхне керівництво члени Партії Рецидивістів, більшість з них мабуть також. Голосували вони, зуб даю, за Ананаса. Так що ще їм потрібно? Скільки граблів?

 
А наша оп-позиція? Весь світ обурюється, що Тимошенко кинули за грати просто так, тому що Ананас захотів, тому що він сцикун, тому що він мудак, а оп-позиція, блін, мовчить у ганчірку. Та в них в Зраді кожен день повинен починатися та закінчуватися вимогами звільнити Юлю та Луценка, а вони щось там сперечаються, чи правильні закони приймають ПРдуни, чи ні. Закони, які на хрен не потрібні ні самім ПРдунам, ні тим паче, Ананасу.
  
Я вже не кажу, що ця оп-позиція повинна ходити від дверей до дверей, та пояснювати людям, який жах відбувається в країні. Щоб дійшло і людям і лохам, які хотіли бачити недоумка та гніду своїм "началником", в що вони вляпалися. Так ні, вони цього не роблять. Збирають якісь підписи, якими Ананас підітреться на золотому унітазі. Оголошують якісь акції в 60 тисяч, а насправді приходить 5-6 тисяч. Таке враження, що вони навмисно не проводять ніякої організаційної та роз'яснювальної робити, щоб не доведи Господь, люди і справді не зібралися.
 
Так що ж відбувається? Це вони розумні, а ми дурні, чи навпаки? Це вони ледачі, а ми дуже моторні, чи навпаки? Чи можливо і їм, і нам, все по барабану?
Оце такі думки, хай їм трясця. Хренові.
 
Але не дивлячись на мерзопакостний настрій, інтуїція підказує мені, що все рівно потрібно щось робити. Наприклад, такі анімашки. Вірніше. це навіть і не анімашка. Скоріше це банер.Бачите. який він величезний. Я зробив його по типу зовнішнього банера, знаєте, там щось крутиться, і по черзі три бігморди з'являються. Ось і це так. А ну, чи зрозуміло я висловив свою думку?
 
© маска [16.11.2011] | Переглядів: 3241

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.7/69

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook