для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

І не сміх, і не гріх...а страх.


І не сміх, і не гріх...а страх.
   От щоб не казали, а в нашому селі всеж великі зміни відбулись за ті півтора року, коли змінилась влада, яка принесла таке жадане  всіма нами " покращення нашого ж життя". І хоча це "покращення"  відбувається без нашої участі та присутності, всеж тепер в вечірних толоках наші селяни почали якимось дивним чином підтримувати  всі рішення та дії влади...
 
   Колись я працював директором нашого  сільклубу ( по суміству - кіномех, діскжокей, бармен та прибиральник), тому мене відносять до сільської інтелегенції.  Клуб давно "вмер", хоча традиції потеревенити ще залишились, і односільчани часто сперечаються під стінами культурного закладу. Ну а тому що я - сільська інтелегенція, тому на мені лежить вся "відповідальнисть" за рівень наших ток-шоу.
 
   Що хочу вам сказати, аналізуючи ( ще поки залишились такі здібності ) ті всі наші посиділки. Головне - у селян потихеньку відновлюють гени страху перед" всесильною владою". Оті всі зомбоящики та паперові носії "інформації про покращення" поступово відновлюють страх в душах наших селян.
 
  Селяни всеж намагаються  висловити свої сумніви та незгоду з діями " керівних органів ",  але це виглядає якось не природньо та кумедно. В нашому селі задомінував " страх ",  такий знайомий та ще зовсім незабутий за часів " советской власти".  І я розумію наших селян. Вони ще пам"ятають ті часи, коли сміливих та незгодних арештовували та вбивали " органы власти " без слідства та суду...і доречі ця традиція з успіхом зберігається  і тепер владою бандюковичів.
Страх оселився в нашому селі, в головах та душах наших селян. Іх можно зрозуміти.
 
  У влади опинилась страшна суміш комунізму з бандитизмом...
і ця "влада бандюковичів" намагається відродити в наших душах  той ген страху, привитий українцям ще комуністами.
© Захар Беркут. [06.09.2011] | Переглядів: 3432

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.1/56

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook