для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Чи скажеш ТИ людям правду?


Чи скажеш ТИ людям правду?
Шановне пансьтво!
 
Тепер, коли оприлюднено виступ ЮВТ в суді, та відповіді свідків щодо цього виступу:
 
http://svetiteni.com.ua/4868-gazova-sprava-detal-poltichnogo-vbivstvavistup-yulyi-timoshenko-v-sud-stenograma-vd-24062011.html
http://svetiteni.com.ua/4840-chomu-movchala-timoshenko-pri-yuschenko-vdpovd-mustaf-nayyemu.html
 
виникає питання ДО КОЖНОГО З НАС: що зробив я (ти, він, вона ...) для розповсюдження цих матеріалів? Адже всім відомо, що в Україні після узурпації влади окупантами-януковичами вільних ЗМІ взагалі немає і розповсюджується тільки брехня. За таких умов, розповсюдження правдивої ключової інформації є зобов"язком кожного, хто підтримує українську державність (= є українським націоналістом). Бо ЗМІ в Україні належать хазяям януковичів - Москві, коли прямо, а коли через підставні фігури.
 
Розсилайте наведені ссилки по мейлу та  розповсюджуйте в листівках. Надруковуйте тексти, та розповсюджуйте їх в купі з листівками, які закликають людей виходити на вулицю для рятування від окупантів власних родин та України взагалі. Пояснюйте, що захист ЮВТ - це захист України від нового Голодомору, який обов"язково нам влаштують окупанти в нових формах. Наприклад, в формі масового безробіття та штучного стимулювання злочинності.
 
Єдина об"єднавча фігура сьогодні - це ЮВТ. Зкинемо іго гунів-окупантів, проведемо справжні вибори. І хто не схоче ЮВТ, нехай вільно голосує за власним вибором.

Всі на захист України!
Це означає зараз:
 
Всі на захист Тимошенко!
 

© Кіт [21.08.2011] | Переглядів: 2120

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.4/45

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook