для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Захист цивільного населення у ЛІвії


Захист цивільного населення у ЛІвії
Дехто вважає, що мова йде про захист цивільних осіб, інші говорять, що мова йде про нафту, але деякі з них переконані, що втручання в Лівії -це наслідок плану Каддафі ввести золотий динар, єдиної африканської валюти з золота,тобто справжній перерозподіл багатств .
 
"Це одна з цих речей, які ви повинні планувати майже в секреті, тому що як тільки ви скажете, що збираєтеся перейти від долара до чогось ще, ви повинні бути обережними", говорить доктор Джеймс Трінг. "Існували дві конференції з цього питання, в 1986 році і 2000 році, називалися Всесвітніми Mатаба конференції, організовані Кадафі. Усі були зацікавлені, більшість країн в Африці, були зацікавлені ".
 

Каддафі не здавався. За кілька місяців до військового втручання, він закликав лідерів африканських і мусульманських країн об'єднатися для створення нової валюти, яка може конкурувати з доларом і євро. Вони будуть продавати нафту та інші ресурси по всьому світу тільки за золоті динари.
Це ідея, яка могла зруйнувати теперішній баланс сил у світі.
 
Бо тоді багатство країни залежатиме від того, скільки золота , а не скільки доларів(зелених папірців,що реально забезпечені на 4-5 відсотків навіть при всій силі американської економіки) вона вторгувала. У Лівії було на час конфлікту 144 тонн золота. У Великобританії, наприклад, у два рази більше, але в десять разів більше населення.
 
"Якщо у Кадафі буде намір спробувати змінити ціну своєї нафти або в будь-якій країні продажу на світовому ринку і приймати оплату у іншій валюті ,або, можливо,розпочати використовувати золоту валюту- динари,такі кроки, безумовно, не будуть вітатися владною елітою, що відповідає за контроль центральних банків у всьому світі сьогодні"-, сказав Ентоні Wile, засновник і головний редактор Daily Bell.
 
"Так що це ,безсумнівно, буде тим що  викличе  його негайне зміщення ,а при необхідності і інші способи для відсторонення його від влади".

І це вже траплялося і раніше.
 
У 2000 році Саддам Хусейн оголосив ,що іракська нафта буде продаватися в євро, а не за долари. Дехто стверджує, що санкції і вторгнення сталося саме тому ,що американці були у відчаї, і щоб утримати ОПЕК від переведення нафтової торгівлі в усіх її країн-членів у євро.
_________________
Золото Великобританії зберігається в надійному сховку десь в глибинах Банку Англії. Як і в більшості розвинених країн.Але його не вистачить для всіх.
 
Але це не відноситься до таких країн, як Лівія і багато інших з Перської затоки.
 
Золотий динар дав би багатим нафтою африканським та близькосхідним країнам силу звернутись до їх енергозалежних клієнтів і сказати: "Вибачте, ціна пішла вгору, і ми хочемо золото".
 
США та їх союзники по НАТО буквально не можуть собі цього дозволити
За словами Президента Франції Саркозі, “лівйці замахнулись на фінансову безпеку людства”.
http://eco.sterligoff.ru/?p=18306
© Pavlotex [03.08.2011] | Переглядів: 2638
Мітки: #Обама 

2 3 4 5
 Рейтинг: 30.8/27

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook