пароль
пам’ятати
[uk] ru

"Юля - лучший политик в мире!"


Так відгукнувся про екс-прем'єрку Ю.В. Тимошенко заступник голови Дніпропетровської обласної організації ВО "Батьківщина" Валерій Мурлян. Його слова прозвучали на всю країну в ефірі 5 каналу, коли кореспондент проводив опитування мітингуючих перед будівлею Печерського районного суду столиці, де в цей час йшло засідання по "газовій справі".  
 
Щоправда "батьківщинець" не був  відповідним чином представлений. Він виглядав простою і звичайною людиною у фірмовій футбольці, капелюшку з партійною символікою під БЮТівським прапором. Хоча можливо, кореспондент і не з'ясовував регалії опитуваного.  
 
Чи свідомий Мурлян того, що його слова мають ефект, зворотній бажаному? Адже в них відчувається не стільки підтримка, солідарність і співчуття, скільки сектантське возвеличування вождя псевдорелігійної громади, язичницьке ідолопоклонство, вірнопідданство раба, безмежний фанатизм, що немає нічого спільного зі здоровим глуздом і щирими людськими почуттями.
 
Якби він сказав, що чиниться беззаконня, що не цим бандюковичам з їхнім Межигір'ям та іншими корупційними й відверто антиукраїнськими неподобствами судити рознещасну Юлю; якби зітхнув, що йому прикро за неї і він тут для того, аби підтримати лідерку БЮТ в тяжку хвилину, то це було б і зрозуміло, і щиро, і легко сприймалося б сторонніми людьми.  
 
Та де там! В БЮТі без плазування перед своєю фюрершою не можуть. Без "зік хайль" не в силах обійтися. Це вже в партійців у крові. Обов'язково слід вилізати свою господарку з ніг до голови, нічого не пропускаючи.  Сказати таку *уйню, яка в нормальних, більш-менш "вменяемых" не викликає нічого, окрім гомеричного реготу.  
 
Та яка ж, в дупу, "найкраща в світі"? Що це за щенячий вереск, негідний зрілого, розумного чоловіка? Він хто такий, мужчина чи цуцик, що стрибає на задніх лапках перед хазяйкою? Таке віншування викриває раболєпіє партійців і знецінює суть акції, в якій вони беруть участь. Бо ці слова звучать не як щиросердна підтримка, "Юля, тримайся, ми з тобою!", а як забронзовіле-совкове "Слава КПСС!".  
 
Таке недолуге захоплення перетворює все, що відбувається навколо, на клоунаду, надає всьому гротескного вигляду, дискредитує як конкретного високопосадового партійця, так і всю силу, яку він представляє. Що занадто то не здраво, як і все, що виходить за рамки, набуваючи форму ідіотизму. Дурдом.
 
Олексій Мазур,
Дніпропетровськ.
© spetskor [27.06.2011] | Переглядів: 2542
Мітки: #Тимошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 26.2/71

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати