пароль
пам’ятати
[uk] ru

Справи біло-сердешні: Юлію Володимирівну, бл**ть, вкотре зрадили


Справи біло-сердешні: Юлію Володимирівну, бл**ть, вкотре зрадили
Це ж треба! Юлію Володимирівну знову зрадили. До того ж, настльки безсовісно-цинічно, так підступно підло. Та ще й ХТО, вже не кажучи з КИМ!
 
Депутат від БЮТ Віталій Чудновський! Це той бугай, який завжди поруч з Юлею, де б ВОНА не була. Це її тілоохоронець, котрий разом з іншими виносив Юлю на Майдан. Тримав її за… за що було зручно, коли ніс дорогоцінну лідерку своїми руками.
 
З ким зрадив? І не питайте. Краще б з підстаркуватою прибиральницею ВР чи косоокою покоївкою готелю або ж кульгавою провідницею чи якоюсь ще там  кікіморою, аніж з цією… як же її назвати. Пристойно – язик не повертається, а нецензурно – мораль не дозволяє… З  регіоналкою, сестрою глави президентської адміністрації Юлією Льовочкіною! Це та страшненька така, що на мавпочку схожа з мультиплікаційного фільму про 38 папуг.
 
Сенсаційну новину про депутатський VIP-роман з фото доказами любовного СМС-листування у залі ВР оприлюднив«Таблоїд». На світлинах добре видно текст повідомлень та їхніх адресатів. Цитую мовою оригіналу, тобто БЮТівською:
 
"Все нормально. Я люблю тебя. И мне так хреново. Блять".
/кінець, цитати/
 
І як же тепер переживаитиме цю подію сама незрівняна Леді Ю? А разом з нею і її  прихильники? Зокрема «дурдомівці». От бідненькі, як же їх шкода. З одного боку – депутат Чудновський ніби поки «свій», тобто БЮТівець, ще у біло-сердешному светрі ходить, а з іншого – ну хіба не уБлЮТок? Щоб так безсовісно взяти і саму Юлю…
 
На заваді віроломному адюльтеру не став навіть сімейний статус пана Віталія, адже, як зазначає «Таблоїд», принаймні донедавна він був одружений і захоплено відгукувався про свою половинку:
 
«…два роки тому в інтерв‘ю газеті "День" він стверджував, що ідеальна жінка для нього - це власна дружина Олена, з якою він має сина і доньку.
"Жінка, якій я можу цілковито довіряти, яка нескінченно добра до наших дітей. Іще важлива щирість. Якщо щось не так, Олена не триматиме це в собі, як і я – ми все говоримо одне одному. Довіра, чесність у стосунках – це найважливіше
", - запевняв тоді Чудновський.
 
Але серцю, як то кажуть, не накажеш. Навіть такому червоно-відданому. І справді, якось хрєново вийшло.
 
До речі, Льовочкіна - теж Юлія Володимирівна. От бл**ть...
 
Олексій Мазур,
Дніпропетровськ.
© spetskor [15.06.2011] | Переглядів: 3470
Мітки: #Тимошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 28.1/56

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати