для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Звичайний неомарксизм, Карл!..


Звичайний неомарксизм, Карл!..
Двох істот, які демонстративно пропагують знищення національних традиційних критеріїв сім’ї я видалив з друзів. Так, я не толерантний і не маю наміру ним бути. Так, я вважаю, що сім’я – це шлюб чоловіка і жінки. Всі інші варіанти – чоловік з чоловіком, чоловік з бараном, з козою, дуплом дерева чи вихлопною трубою власного авто мають право на існування в індивідуальному порядку. Тобто, ніхто ж не відбирає у вас банячок з технічним вазеліном і не віддирає від вас вашу улюблену козу, але давайте не будемо називати це сім’єю. Ок? Хоча, як пишуть в коментах, у новому варіанті Конституції поняття сімї, як шлюбу чоловіка і жінки вже немає. Готуємо платформу для нових «райдужних» інсталяцій?
Для тих, хто в силу рожевоокулярного світогляду не розуміє що відбувається і пише всіляку толерантну дурню на зразок – «невже більше проблем немає!..», хочу пояснити:
Поки що ми ще можемо обговорювати в неті це питання. Поки що. Але досить швидко, якщо цьому не опиратися, прийде час, коли за критичне слово на адресу гомінтерну будуть не те, що банити на ФБ, а й накладати адміністративне покарання.
Те, що масово відбувається на ФБ – я маю на увазі бан ні за що – то є не що інше, як поступове затягування гайок контролю над суспільством. Це вихолощення свідомості, позбавлення його права емоційного прояву на будь-що вороже чи огидне. Це – вмикання механізму автоцензури.
А тепер, шановні українці, я прошу згадати вас нещодавнє минуле, яке на наших очах стає майбутнім: я маю на увазі Маніфест комуністів. Оскільки переважна більшість з вас його не читала, то процитую декілька найкошерніших тез:
«Скасування сім’ї! Навіть крайні радикали обурюються проти цього ганебного наміру комуністів».
<…> Ви закидаєте нам, що ми хочемо знищити експлуатацію дітей їх батьками? В цьому злочині ми признаємось.
<…> Але ми знищуємо, кажете ви, найніжніші відносини, ставлячи на місце домашнього виховання суспільне.
<…> Але ви, комуністи, хочете запровадити спільність жінок, — кричить нам хором уся буржуазія.
<…> Зрештою, немає нічого смішнішого, як високоморальний жах наших буржуа з приводу нібито офіціальної спільності жінок у комуністів. Комуністам нема чого заводити спільність жінок, вона майже завжди існувала.
<…> Далі комуністам закидають, ніби вони хочуть скасувати батьківщину, національність».
Ну, що, згадали нафталінний запашок ленінської кімнати і гіпсовий бюст її невмирущого хазяїна, що традиційно дивився впівоберта у вікно зі столика під червоним ситцем? «Когда бил Лєнін маленькій, с кудрявой бородой…» Так, це та кончена сука, яка матеріалізувала всі ці збоченні ідеї.
Твої ідеї, Карл!..
Так ось: якщо ви думаєте, що ідея знищити інститут сім’ї почила в бозі разом з її ідеологом Карлом, ви сильно помиляєтеся. Я б навіть сказав – смертельно помиляєтеся. Тому що всі ці факультативи про толерантне виховання дітей від ООН, всі ці уроки секспросвіти з детальним поясненням всіх можливих збочень, всі ці так звані гей-паради, на які невідомо хто дає колосальні бабки (ви подивіться на костюми і тп) – все це має кінцевою метою спотворити вразливу дитячу свідомість і, як кінцеву фазу – спотворити поняття сім’ї до повного збочення.
А тепер, хто ще не чув за російський форсайт-проект «Детство – 2030», наведу коротенький фрагмент з Вікіпедії:
«Стратегия проекта:
В рамках форсайт-проекта разработан пошаговый сценарий развития форсайт-проекта дорожная карта «Детство» до 2030 года.
В плане затронут ряд вопросов, неоднозначно воспринятых российской общественностью, в числе которых:
- в образовании переход на чипизацию мозга детей «для связи с глобальными информационно — управляющими сетями»;
- генная модификация человека с целью повышения его способностей;
- дети растут в воспитательных сообществах;
- упразднение традиционной семьи с заменой многообразием форм семейной жизни».
Там також непогана ідея – отримувати ліцензію від держави на право мати дитину.
Це – не хворобливі фантазії ідіотів.
З вікіпедії: «Руководитель проекта — председатель попечительского совета фонда «Моё поколение», руководитель Аппарата Общественной палаты РФ Радченко А. Ф.»
Тут вони зараз прибрали, що ця палата - при Президенті РФ. Не зайвим буде усвідомити, що програма була презентована на міжнародній виставці в Шанхаї «Експо – 2010».
https://www.youtube.com/watch?v=fyAir-LTafE
Під тиском суспільства програму поки-що звернули. Але ж треба розуміти, що глобально задача поставлена, тому – «ми іх в двєрь, оні - в окно…».
До речі, обладнання для чипізації, як і самі чіпи, як ви розумієте, в Росії не виробляються. Але кацапи над цим простим фактом, чомусь, не задумуються, тому продовжують тупо вірити в запеклу боротьбу керівництва ерефії з західним світом. Ну, то як кажуть – блажен, хто вірує…
Тому, щоби не сподоблятися кацапозомбованим, пора вмикати відключений зомбоящиком мозок і починати використовувати його за прямим призначенням.
Нас чекає найзапекліша боротьба, якщо ми маємо намір відстояти своє право на традиційні національні цінності. Врешті, це наш обов’язок перед маленькими українцями.
* * *
П.С. До речі, стаття про те, що чіпізовані барани прекрасно розводяться не тільки в ерефії, і що проблема ця поступово наближується до наших палестин. Поки що - непомітно для неінформованого ока.
http://soocurious.com/…/puce-implant-suivre-employes-entre…/
© sampo [01.07.2015] | Просмотров: 6076

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.2/40

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook