для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Чьо то я, Дімон, очькую!


Чьо то я, Дімон, очькую!
Чьо то я, Дімон, очькую!
http://youtu.be/lspY7COX-c4
Ну, нарешті! Страшно сумна новина! Сьогодні (вже вчора) в Відні безрезультатно завершились трьохсторонні переговори по газопостачанню. Нафтогаз заявив, що закупівля російського газу з 01.07.15 припиняється. Всьо! Шлюс Параню - по коханню. Хахли тєпєрь замьйорзнут. Патаму чта нє хатят платіть за братскій газ 247$.

Не знаю, чи то Сєня з Пєтєю за патріотизм згадали і народ Украіни. А може ім просто в вухо щось з Гасдєпа прилетіло, але виглядає на то, що рішилися Рашці зуби показати. Ну, ліпше пізно, ніж ніколи. 
На плач про зиму бабульок біля під'їздів є просте пояснення. Але дуже красиве. Прям як дохла корова в сусідському хліві. 
Виглядає на те, що нашу молодшу "сестру", котра називає чомусь себе "старшим братом" приговорили до операції поділу на органи. І тепер кожен хірург щось собі замовляє. Ось нові китайські футболочки.

Нічо взор нє смущаєт? Тільки украінсько-казахський кордон? Ви, напевно, подумали, що решту все Раша. Тоді ви не знаєте китайців. А те, що вони врешті вступили в гру - будь ласка. 

Власть Китая всецело поддерживает территориальную целостность и государственный суверенитет Украины.Об этом во вторник, 30 июня, заявил специальный представитель Министерства иностранных дел Китая по вопросу реформы Совета безопасности ООН Гао Юйшен на встрече с заместителем министра иностранных дел Украины Натальей Галибаренко, передает пресс-служба украинского МИДа."Китайская сторона подтвердила неизменную поддержку Пекином территориальной целостности и суверенитета Украины", - говорится в сообщении.http://obozrevatel.com/politics/74861-kitaj-ofitsialno-zayavil-o-podderzhke-tselostnosti-i-suvereniteta-ukrainyi.htm
До чого тут газ? Та до того, що Украіна найбільший споживач російського газу. І цей покупець іде. Євросоюз зменшив долю росгазу з 2012 - 39% до 29% зараз. Так що по реверсу ми будемо отримувати газ, де частка російського не більше 30%. То відразу відповідь тим, хто вважає, що реверс для Росіі нічого не міняє. Все одно, ніби, той самий газ тільки довшою дорогою. Крім того Газпром змушений буде платити за транзит по території Украіни. Ну і ціна. Брати хотіли б нам по 247 продавати, при тім, що в Європу по 190 продають. Так що цей варіант ще й дешевший вийде. 
І саме головне. Процес видобутку газу такий, що пробуривши скважину ти не можеш регулювати поступлення і перекривати іі на час. Можна закачувати газ в сховища (а вони в Украіні), або спалювати і гріти тундру. 

Так що північний пушистий звєрьйок має шанс вирости в розмірах. 
© Сторонній [01.07.2015] | Просмотров: 2187

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.4/48

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook