для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Люстрація йде.


Люстрація йде.
Є такий собі молодий та «талановитий» працівник прокуратури Житомирської області Кобернюк Сергій Володимирович, «в миру» цілковитий дурень та нетяма.
І все б нічого, однак пан молодий Кобернюк є сином сумнозвісного колишнього заступника прокурора Житомирської області Кобернюка Володимира Миколайовича, як не дивно люстрованого ще в жовтні 2014 року (http://lustration.minjust.gov.ua/register).
Все б нічого, однак молодий Кобернюк, згідно вимог Закону України «Про очищення влади» подав декларацію, де на шостій сторінці вказав, що володіє автомобілем 2008 року випуску.
Хоча найцікавіше починається з того, що марка автомобіля прихована (http://zhit.gp.gov.ua/lustration/files/4b4b0ac32485b847289b31cae8eda3cc.pdf).
Звичайно, це скоріш за все якась «шістка» або бувша у користуванні «Chery» і пан молодий Кобернюк просто соромиться вказувати марку своєї автівки, соромиться зневаги громадськості.
Виникає інше питання.
Мною та моїми знайомими трохи більше місяця назад було направлено відповідну заяву електронною поштою до Громадського люстраційного комітету, який подякував нам за інформацію та… Кобернюк (молодий) так і продовжує «соромитися» своєї автівки, а люстрація «йде» повним ходом.
А можливо, суспільству вирішили кинути невеличку кістку у виді люстрації частини високопосадовців, половина з яких втекла разом з Хведоровичем.
Можливо. Адже на заміну пристарілим одіозним високопосадовцям все одно прийдуть не менш одіозні та більш цинічні покидьки. Наприклад, батька Кобернюка певно змінить син Кобернюк.
Висновок: Система «змінюється». Наразі немає корумпованих посадовців. Є «сором’язливі» посадовці.
© Жека [27.05.2015] | Просмотров: 3069

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.3/43

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook