для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Начувайся, корупціє!


Начувайся, корупціє!
Боротьба з корупцією давно вже стала домінантною темою будь-якої політичної тусовки. Про що б там не йшлося, а не погомоніти про стоголову гідру корупції ніяк не можна. Не comme il faut виходить, більше того, суцільний mauvais ton.
 
От і вчора у Савіка Шустера поважна публіка мусолила цю тему. Зібралися тут і «нові обличчя», і не дуже нові, був навіть такий мастодонт, як загартований у корупційних та антикорупційних баталіях Святослав Піскун. І всі як один переконували, що корупція – то велике зло, що немов іржа роз’їдає здоровий державний механізм. А отже, корупції – бій. Словом, Дніпро впадає у Чорне море, а коні, уявіть собі, хрумають овес. Ніхто, звичайно, проти цього не заперечував, та й що заперечиш проти очевидного.
 
Та знайшовся, на щастя, один державний муж, який вніс свіжий струмінь у цю дискусію, та ще й додав оптимізму. Виявляється, наші можновладці не обмежуються теревенями про шкідливість корупції, а й ведуть з нею справжню війну. Ба більше, вже маємо неабиякі здобутки, зокрема у оборонній сфері.
 
А позаяк цю оптимістичну заяву виголосив голова комітету ВР з питань нацбезпеки і оборони, він же член Наглядової ради «Укроборонпрому» Сергій Пашинський, сумніватися у її достовірності не доводиться. От тільки не уточнив Сергій Володимирович, про які саме здобутки йде мова і яким чином він їх домігся. Певно  від зайвої скромності, у даному випадку, прямо скажемо, зовсім недоречної.
 
Мабуть він мав на увазі влаштування свого 24-річного синочка на посаду керівника департаменту «Спецтехноекспорту». Це таке підприємство у складі державного концерну "Укроборонпром", яке займається у тому числі експортом зброї. Якщо зважити, що цей вундеркінд до того часу "експортував" яйця та яєчну продукцію у фірмі олігарха Бахматюка, то досвід експорту зброї у нього солідний. Адже колись Янукович на власному досвіді довів, що яйця – це напрочуд ефективна зброя, тож є всі підстави вважати, що відтепер Україна посяде чільне місце у торгівлі зброєю.
 
Шкода, що жоден з учасників ток-шоу не відзначив цей вагомий внесок Сергія Володимировича у справу боротьби з корупцією. А даремно, країна має знати своїх героїв.
 

 
© Дмитро Ремиженко [18.04.2015] | Просмотров: 2586

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.5/34

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook