для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Історичні паралелі


Історичні паралелі
Трішки історії для початку.
Для будь-якого вторгнення в іншу країну потрібна не тільки мотивація а й красива картинка. Такий собі посил, зачіпка для мас та для урядів інших країн.
От візьмемо 1 вересня 1939 року. Початок вторгнення вермахту в Польщу. Гітлер і його камарилья давно точили зуб. Давно мали готові плани військової кампанії. Але потрібна була картинка. І вона була видана на гора.
«Підлий напад поляків на німецьку радіостанцію в Глівіце». Були і трупи і гучні заяви. Інша справа, що західний світ на це не повівся і відповів оголошенням війни.
1940 використовуючи досвід абверу (розвідка-контрозвідка вермахту) «славні орли» Сталіна організували «підлий обстріл радянської території білофінами».
Пропускаємо чим це все скінчилося і перейдемо до наших днів.
Весна 2014 Донбас. Сепаратисти захопили будівлі СБУ і МВС і озброїлися. О тут і виникає питання невже в арсеналах СБУ-МВД були такі собі гранатомети чи крупнокаліберні кулемети. Ні. Але картинка є.
Як не дивно для Кремля, але Україна не здалася. І ця вся шоблота лугандонії почала діставати по мордам від наспіх організованих батальйонів Нацгвардії та добровольців.
«Треба рятувати ситуацію» - вирішили в московії. Терміново був викопаний Т-34, реанімований і красиво показаний по всіх каналах рашкостану. Реанімований металолом почав стрімко «розмножуватись». При цьому його клони ставали все сучасніші.
Така ж ситуація повторилась з Градами. З артилерією. Все було «відбите у карателів».
А от тепер знайшлися муляжі літаків. Після чого була «атака невідомих літаків» на їхню базу під Новоазовськом. Ну, зразу зрозуміло, «це були підлі укри». Інших літаків крім російських чи українських там бути не може. «Ну не самі ж себе обстріляли».
Ось і мотив застосувати авіацію проти ЗСУ.
Але більше мене бентежить одне передчуття. Коли кремлю стане зовсім непереливки чи часом не станеться такий собі маленький армагедець. Десь під Ростовом – «кляті укри». Чи під Мурманськом – «НАТОвська воєнщина». А може обидва зразу (не дай Боже). І хворе на голову хуйло заявить, що мовляв це не він почав. І відповість!!!
Не вірите? Кажете пожаліє своїх людей. Ну то згадайте підірвані будинки в Москві, Норд-Ост, Беслан. Були теракти. Загинули мирні люди, діти. І ні одного терориста не взяли живим, щоб допитати та надати докази. Матері Беслана досі не можуть добитися хоча б інформації хто дав наказ про штурм. Ні, цьому московському режиму нікого не жаль. Ні свого народу, ні чужого.
А що Захід? Захід готується. Вони прикриють свої території протиракетними парасольками. От тільки Україна ще не там.
Віктор Козак [25.01.2015] | Просмотров: 2043
Метки: #Путін 

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.5/34

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook