для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Сльом 117.


Сльом 117.
Канєшно вибори. Наш медійний продукт. Як КВК у москалів. Як мило у латиноамериканців. Як індійські фільми у індусів. Наше. Справжнє. Про це і поговоримо. А як Бог дасть, то й напишемо. А як вийде, то в риму.
У кожного свої результати.
Складається немаленька неформальна фракція польових командирів. Вони поки розкидані по течіям та партіям, але мобілізуються при потребі швидше за інших і до "політичних консультацій" не звичні.
Партія фріків з пластиліновими вилами - беззаперечна перемога, але блокуватися заради калу з ними мало хто наважиться, навіть оппппозиція, навіть з глибокого відчаю.
І як будуть діяти вчорашні "хазяєва жизні" біло-голубі пацани без бульдозерів, чисельної більшості і тотальної гегемонії скрізь.
Цікаво буде спостерігати за дебютом на арені цир великої політики новачків без одіозних морд та шлейфу крадіжок і скандалів. Чи продадуться? Чи піддадуться на умовляння або брехню досвідчених політиканів. Чи перефарбуються, чи мімікрують? Чи поможуть хоча б собі?
Не менш цікаво буде  виглядати дебют БЮТ (ось вони,  золоті рими на скрижалі). Саме дебют. В якості суперменшості у ВР. Спостерігаючи, як твої колишні подлеглі вершать долі, лобіюють, об'єднуються, тактовно при цьому відфутболюючи "маму" лівою ногою шоб не мішала.  
Є в нас і жанр трагедії: рушійна сила змін, які так швидко відбулися в нашому суспільстві, енергійний і мобільний загін - ВО "Свобода", як той льотчик Гастелло промайнув кометою на небосхилі великої політики, прихопивши з собою одвічних ворогів - комуняк. І якщо з комуняками все ясно (земля пухом тобто), то "Свободу", надіємося, не спинити, тим більше, що кілька її яскравих представників проходять по мажоритарці.
Чи помиряться між собою Всенароднообранийвпершомутурі Іван Іванович з розправившим крила після виборів до парламенту Кращимпрем'єром Іваном Никифоровичем. Чи не будуть шарпати кожен на себе наше і так діряве і убоге простирадло?
При цьому не забуваємо про дух Ху@ла, що літає над водою та мутить її нам з усієї своєї поки що немаленької сили.
 
Отже, тема Сльому - вибори-фрістайл.
 
Правила
 
Девіз конкурсу: "Зранку на Дурдомі, ввечері в кожному домі".
 
1. Предмет змагання - написання сатиричного вірша на актуальну тему.
2. Тема обирається серед найбільш актуальних (бажано - неоднозначних) подій тижня Ведучим, який щосереди оприлюднює ІМХО з цими правилами і темою конкурсу.
3. Після оприлюднення теми учасники мають можливість працювати два дні: середа-четвер. Підсумки підбиваються Ведучим у п'ятницю зранку у вигляді окремого ІМХО.
4. Обсяг конкурсного вірша - не більше ста двадцяти п'яти тисяч строф (все одно ніхто не читає ці правла).
5. Кількість конкурсних віршів не обмежується, але бажано не менше одного.
6. Переможець виводиться Ведучим з кількості кліків «згоден» під конкретним постом (опція «не згоден» до уваги не береться, хіба що самим автором). За однакової кількості голосів перемагає вірш, який викладався пізніше.
7. Переможець отримує титул кращого Слемака і почесний обов’язок проводити наступний конкурс відповідно до цих Правил.
8. Ведучий не має права викладати конкурсні вірші (але їдкі коменти — може).  
9. У разі непередбачуваних обставин, через які Ведучий не має фізичного доступу до сайту (хвороба, відрядження, бан, похмілля тощо), він може делегувати (довірити) право вести конкурс ВІД СВОГО ІМЕНІ будь-якій особі, зареєстрованій на ДД.
10. У разі невмотивованої відсутності Ведучого на час чергового туру конкурсу (середа-четвер) він втрачає свої повноваження, а обов’язки Ведучого повертаються до переможця попереднього туру конкурсу.
 
© олекса.БЦ [29.10.2014] | Просмотров: 4237

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.2/9

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook