для старых юзеров
помнить
uk [ru]

Сидячи на ганку


Сидячи на ганку
Прошу не сприймати надто серйозно. Хоча б тому, що (а я себе знаю) жодного разу не вгадав: ні виграшні номери в лотерею, ні підходящий момент купівлі/продажі, а вже про вибори - годі й казати. "Мої" обранці до влади, як правило, не приходять. І цей текст не несе ніякої практичної загрози, і не з"явився б, аби не специфіка нашого "завєдєнія" .
Просто дозволю собі трохи помріяти, на предмет кого б хотів бачити в новому парламенті.
Почну з БЮТу. Піймав себе на думці, що найшла  на мене якась нейтральність. Чи буде БЮТ присутній у ВР, чи ні - немає (для мене) ніякого значення. Це, як Блохін - тренер збірної: не погіршить, але й не покращить того, що й без нього є.  Окремим, симпатичним мені, представникам  цієї політсили я б радив йти за мажоритаркою. Але не буду. Перевірено практично: не дослухались, не дослухАються і не дослУхаються...така доля.
Блок Петра Порошенка на мою думку мав би мати в Раді мінімальне представництво . Бо це свинство, коли президент є, а президентської фракції нема. Не блок-пости ж ставити між Грушевського і Банковою. Але й багато порошенківців тримати в Раді - недопустимо (замахає ложкіними-вилкиними).
Народному фронту я  б віддав рівно стільки, щоб утримати в новому уряді Яценюка, Петренка і Продана.
Олег Ляшко. Не маю нічого проти наявності такого прикольного депутата в ВР, але 20 "ляшків"  - то вже повний "дісоллєй". Йшов би мажоритарно.
Із "крепкіх синіх хозйствєнніков"  бажано мати невелике число "Сильної України" - по-перше, було б на кому відтягуватись Ляшку (якщо він таки пройде), а по-друге - нехай самовиражаються, що б не ниділи про те, що їх не чують.
Громадянська Позиція. О, цих треба обрати. Ці гриценки-коби-данилюки знають стільки секретів, що обачніше їх мати "на свєту", щоб бодай не утнули якої диверсії ( як ото з підрізанням вух).
5, 10 - те саме, що й з Ляшком, один Балашов  в Раді б згодився. (толпа балашових - на пуркуа ?)
Свобода і КПУ. Пишу цих антагоністів спеціально разом, бо маю печальне переконання - їм не "жити" друг без дружки.  
То ж, або обим в Раду в рівних пропорціях, або обі в прольоті. Парламентське існування тільки однієї із них - це, як намагатися плескати однією долонею. Чим би вони займалися без спарринг-партнерів - не уявляю. Хоча, за деякими свободівцями жалкуватиму.
  ОБ - я  б дуже не рекомендував бути обраними. В даному випадку їм уготована роль "товстого" в геологічній експедиції, люблять, люблять, а заблукають, з"їдять першими.
  
   На місця, які залишуться після вище перечислених "льготників", я б волів привести Самопоміч (яка, начебто, знає, що робити) і Правий Сектор (який, за "моїм" планом, мав би "переконувати" у правоті Самопомочі всіх інших), вони ж бо так і називаються - правий..
Ну от, чимось таким мені, пересічному, багатіється....
Бокс ? smile3    
 
    
 
© Дюма [22.10.2014] | Просмотров: 3643

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.9/35

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook