для старых юзеров
помнить
uk [ru]

"Исламская Народная Республика Бавария требует мирного решения конфликта с Берлинской хунтой!!!"


Hromadske.TV передає ультиматум Берлінові від Всеевропейській федерації джихадистів (ВФД):
 
"ВФД требует прекратить попытки силового решения конфликта между Берлином и Исламской народной республикой Бавария! В противном случае братья по вере вынуждены будут прийти на помощь правоверным во всем Новохалифате - в Цюрихской и Гренобльской исламских народных республиках".
 
Україна, як повноправний член молодого осередка Европы, її экономічного локомотиву - Вишеградської п'ятірці - наполягає на виключно мирному рішенні конфлікту. Аби не виникало іллюзії, що такі конфлікти можна розв'язати військовим шляхом. Повідомлення німецькій преси щодо силового захоплення влади ісламістами будуть вивчатися українськими спецслужбами і парламентськими комітетами. Проте, треба відразу чітко повідомити наших німецьких друзів, що, враховуючи історичну схильність багатьох ісламських народів до гористих місцевостей, треба визнати рівні права, зокрема, чеченських родів, які звуть себе послідовниками імама Кадирова, на Альпійські гори, якщо ми не є націоналістами і притримуємося концепції сучасної держави, держави 21 століття, де немає місця архаїчним націоналістичним проявам.
 
Отже, Україна виступає за рівноправ'я всіх народів, які мешкають на землях Ісламської Народної республіки Баварії. Тому, питання будівництва мінаретів, право на носіння натільних хрестів і заборони новорічних ялинок, а також право жінок вважатися ТЕЖ людьми має вирішуватися місцевими референдумами. І не треба перебільшувати певний вплив озброєнних чеченських загонів на волевиявлення етнічних німців, адже етнічні чеченці на них не скаржаться, тож, це не може розглядатися як щось суперечливе загальному праву. До того ж, зброя є частиною етнічного одягу чеченців.
 
До речі, німці мають пам'ятати класиків німецької політичної думки. Все, що тут сказано, цілком відповідає практиці, яку впроваджувала свого часу німецька політична еліта часів Ангели Меркель. Можливо, сама фрау Меркель мала відмінну точку зору, але вона була представником коаліції Бундестагу початку 10-х років. Ми, українці, мали іти у фарватері Німеччини, не маючи варіантів. Тож, наша сучасна політична позиція  є  зразком закладеної Німеччиною традиції. Якщо комусь це не подобається, скажіть, хто винний.
© Кіт [31.08.2014] | Просмотров: 3772

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.6/30

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook