для старых юзеров
помнить
uk [ru]

В пошуках пазлів


В пошуках пазлів
Образно кажучи РФ є деревом з привитими гілками. Монархічне коріння живиться азійськими соками, що здіймаються до крони з глибин історії .. А стовбуром є Кремль, корою – чисельна кремлядська челядь. При тому, що на привитих гілках  можна вгледіти цілком європейських квіточок чи навіть плодів.
 
Раціональне подання інтуїтивного розуміння долі РФ (якщо дуже коротко) є таким: Росія має потенції перейти з дикунства у цивілізацію, але за однієї умови  -  розпаду її на декілька (10-20) суверенних державних утворень.
 
Отже, провідною тенденцією (вона стартувала у 80-ті роки минулого століття) російського просування у часі є поетапний розпад Російської імперії.
 
Перша світова війна була першою спробою зруйнувати імперію. Можливо так воно і сталося б, але її врятували більшовики. Імперія зазнала тотальної реформації .. В продовж цієї «марксистської» реформації Російська імперія втратила всіх ознак європейськості і перетворилася на сучасну (на той час) східну деспотію. Саме безперервне (аж до божевілля) нарощування ступеня деспотичності врятувало імперію від розпаду в часи другої світової війни.
 
Деспотія для її утримання в сучасних умовах потребує досить щільної залізної завіси (такої, яка є в Північної Кореї). Та 2-га світова війна надто відкрила Росії навколішній світ, щоб в імперії можна було збудувати таку завісу. Отже, після 2-ї світової «тлєтворноє вліяніє Запада» почало повільно, але нестримно руйнувати деспотію в СРСР.
 
Окрім згаданого «згубного впливу Заходу» деспотію руйнує просто час .. Адже деспотичний устрій не має механізмів ефективної внутрішньої трансформації і врешті решт зупиняється у розвитку. Після зупинки стається колапс системи і її руйнування. На останках виникають менші, інші життєздатні утворення.
 
Саме зараз ми є свідками прямування РФ у глухий кут .. Якщо звідси, тобто з поневіченої України, глухий кут Росії не проглядається, то з кремлівських веж його (я так собі уявляю) можно розгледіти в деталях.
 
І в такі гострі історичні моменти набуває значення т.зв. «суб’єктивний фактор», саме: хто перебуває в Кремлі.
 
Якби там був хтось типу Горбачьова, то Росію очікувала б «перебудова», яка неодмінно супроводжувалась би західнезацією РФ. Образно кажучи крона російського дерева мала б стати переважно євро-американською.
 
Але в Кремлі хазяйнує антипод Горбачьова – полковник ГРУ Путін. У часи Горбачьова він би був ГКЧПістом. Путін вирішив, що перебудова лише крони призведе до конфлікту крони з коріням, соками і всім іншим, а такий конфлікт може зруйнувати імперію. І Путін пішов шляхом «порятунку» імперії. От такий він відчайдуха ..
 
Але саме завдяки такій гармонізації російського імперського древа Путін отримав підтримку більшості росіян.
 
Якщо ця спроба Путіна зазнає краху, тобто, якщо імперія "несподівано" опиниться в глухому куті і почне колапсувати з виразною тенденцією до розпаду, то Путіну вже не знайдеться пристойного місця на планеті Земля ..  suicide_fool-edit
 

 

© Карт [21.04.2014] | Просмотров: 3141

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.9/18

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook