для старых юзеров
помнить
uk [ru]

ДАТИ


ДАТИ
Не мав жодних намірів щось писати сьогодні, бо і так мене тут забагато. Але не витримав.
 
Вчора прийшов пізно ввечері. Подивився на гілки дерева  з назвою Дурдом. Намагався влізти на одну з них, де під цікавим на мій погляд ІМХО, чомусь жваво обговорювались професійні якості українсько-аргентинських перекладачок та заробітня платня психіатрів Євросоюзу.
 
Щоб якось змінити хід обговорення, намагався вставити своє скромне нагадування про День української мови та писемності - за відсутністю офіційних поздоровлень від так званої влади або хоча би від тих дописувачів, хто завзято переймається цими питаннями.
 
Дякую ініціатора тієї гілки – він відгукнувся.
 
Але дискусія про ціни на послуги за клістерування VIP-персон, які мають знижки в кабаках рідного міста, продовжувались, не зважаючи на День української мови.
 
Я наважився на наступне "поздоровлення", приблизно таке (бо потім його видалив):
 
Поздоровляю всіх з 50-ю річницею переіменування міста Сталіно в місто Донецьк. Доречі, як кажуть історичні джерела, назва міста не від Йосипа, а від металу під назвою сталь. Чомусь президент не поздоровив «сталеварів». Може хоче повернути стару назву?
 
Десь через годину знову заглянув на гілку. За це «поздоровлення» отримав дві оцінки «не згоден», а коменти були відсутні. Мені поважні колеги наче давали зрозуміти, що я зі своїми темами, які були співзвучні, на мій погляд, темі ІМХО автора, геть зайвий.
 
На той момент в мене було готове третє «поздоровлення» - з річницею справи Юрія Луценка.
 
Я вибирав, чи влізти знову, чи прибрати комент про Сталіно. Вибрав останнє, хильнувши потім на ніч стопку "Закарпатського" проти аритмії.
 
До чого це я? А ні до чого. Просто так. Не маю ні до кого претензій – лише до себе. Але щось таки свербить і нудить.
 
Пару питань…
 
Чи місцева спільнота позиціонує себе політично просунутою, а передовий загін є загоном швидкого реагування, який вивчає мапи, маршрути пересування, відловлює шпійонів, слухає радіо, читає газети та хоча би інтернет?  
 
І чи місце таким «розмовам», які були на згаданій гілці, при всій повазі до дискутуючих, чи може бо для цього є форум? Хоча би з поваги до пана з ніком ЗЕЛЕНЯР - автора того ІМХО, під яким та "дискусія" відбувалась?
 
Написав це не тому, що не помітили моментів Аргума,  а не помітили «таких» моментів у захваті розмов ні про що.
 
Всім доброго дня!
© Аргум [10.11.2011] | Просмотров: 2590

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.2/54

Комментарии доступны только зарегистрированным -> Увійти через Facebook



programming by smike
Администрация: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Администрация сайта не несет ответственности за
содержание материалов, размещенных пользователями.

Вхід через Facebook